Теодор Захариев

Теодор Захариев е професионалист в SEO от 2010г. и е добре познат SEO експерт в България. Ръководи успешно SEO отдела на Kipo.bg – уеб агенция с богат опит в разработката на уеб проекти, SEO и цялостната корпоративна идентичност на редица известни брандове. Поддържа собствен SEO блог – SeoTeo.info, в който можете да обогатите знанията си за SEO.

Теодор има опит, като лектор на дигитални събития и курсове, сред които са SEO конференция, E-Manager Варна, лекции в SoftUni и множество SEO курсове, сред които и SEO курса на Telerik.

За предстоящата си лекция в Indit Black Hat 2017 Теодор казва: „В процес на работа, ние SEO специалистите, ежедневно правим дейности, които могат да се характеризират като Black Hat. Къде обаче е границата и кои на пръв поглед Black hat техники могат да ни донесат много White hat позитиви. Най-общо казано ще си говорим за техники, които можете да използвате без сериозна опасност от наказания, филтри, деиндексация и др. Ще получите информация за ТОП хакове и трикове, които пряко и непряко влияят на позиционирането ви в Google.“

Контакти: